Son dakika: Erdoğan-Özel görüşmesinde ne konuşuldu? AK Parti’den ilk açıklama

Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesine ilişkin açıklama yaptı. Ömer Çelik şu ifadeleri kullandı: Siyasi partiler arasında Türkiye’nin meseleleri hakkında görüşmelerin, diyalog zeminin güçlü şekilde tutulması konusunda bu iade-i ziyaretle güçlü şekilde verilmiş oldu.

Erdoğan’dan CHP’ye 18 yıl sonra tarihi ziyaret

CHP Genel Başkanı Özel’in ziyaretinden sonra bugün gerçekleşen ziyaretle birlikte Türk siyasi hayatında bu tablonun ortaya çıkmasını memnuniyet verici olarak görüyorlar.Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin gelecek nesillere borcu olan darbe anayasasından kurtulmak, Türkiye’nin geleceğini gözeten sorumlulukla ele almasını ifade ediyorlar.

Ekonomiyle ilgili konuların da gündeme geldiği aşikardır. Cumhurbaşkanımız OVP ve 12.Kalkınma planıyla yürüdüğümüz bu güçlü yolda elde edilen kazanımların korunacağını ifade ediyorlar. Herhangi bir popülizme tenezüll edilmeyerek Türkiye’nin bu programa bağlılığını ifade etmişlerdir.Popülist söylemlerden kaçınılması gerektiği konusundadır. İhtiyaç duyulan şeyin popülizm değil realist olduğu.

AP seçimlerinde aşırı sağın ortaya koyduğu performans Türkiye düşmanlığı İslam düşmanlığı konusunda maalesef Avrupa’nın meydan okumalarla karşı karşıya olduğunu göstermektedir. Cumhurbaşkanımız, Türkiye’deki partilerin ortak hareket etme konusundaki hassasiyetlerini ifade etmişlerdir.

İsrail gazetesi yazdı: Türkiye ile ayrılık Orta Doğu’yu sarsabilir
CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova aktardı! İşte Erdoğan – Özel görüşmesinin şifreleri…

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.