SURVİVOR SON DAKİKA KİM ELENDİ? Survivor All Star’da adaya kim veda etti, kim gitti?

Yayınlama: 09.06.2024
A+
A-

Murat Ceylan, zorlu düello karşılaşması öncesinde yarışmacılara duygu ve düşüncelerini sordu.

‘ÇOK FAZLA DÜELLO TEĞET GEÇTİ’

Yunus Emre Özden, “Elimden geleni yapacağım. Yeteri kadar yattım, bu düellonun bana geleceğini az çok tahmin etmiştim. 2 oyunda iyi bir performans sergilesem de kendimi bu düelloda görüyordum açıkçası. Çünkü çok fazla düello sağımdan ve solumdan beni teğet geçti. Final öncesi güzel bir antreman olacak ama her şey de burada bitebilir. Her şeye hazırım, bekliyorum.” dedi.

‘Yunus Emre elendi’ iddiaları gündem olmuştu! Eşi Beria’dan yanıt geldi

‘GOLÜ GÜZELLEŞTİREN KALECİ GİBİ OLMAK İSTEMİYORUM’

Avatar Atakan “Düellodan çıkmak için elimden geleni yapacağım ama bugünkü duam da şöyle; eğer şampiyon olamayacaksam burada eleneyim. Çünkü golü güzelleştiren kaleci gibi olmak istemiyorum şampiyonlukta, eğer olamayacaksam. İyi hissediyorum. Bütün çabamı göstereceğim.”şeklinde konuştu.

Yasak aşkın ilk fotoğrafı! Flaşlar patlayınca panik oldular

‘ŞANS BİR TÜRLÜ BANA GÜLMÜYOR’

Nefise Karatay, “Sürekli finale çıkıyorum ama bir kolye almak nasip olmadı. Elimden geleni yapıyorum ama o kolyeyi bir türlü takamıyorum. Şans bir türlü bana gülmüyor. Elimden geleni yapacağım. Odaklıyım, herhangibi bir stresim, heyecanım yok dersem yalan olur. Rakibim Yunus Emre, gerçekten iyi bir yarışmacı. O da elinden geleni yapacak, ben de.” ifadelerini kullandı.

İçinde olduğu tekne alev aldı! Esra Balamir: Canımızı zor kurtardık

‘NE OLURSA OLSUN ELİMDEN GELENİ YAPTIĞIMI BİLECEĞİM’

Seda Ocak, “Son zamanlarda düello benim için gerçekten iyi bir antreman oldu. Uzun zamandır girmiyordum, son dönemde arka arkaya girdim. Ne olur bilemiyorum, tek bildiğim elinden geleni yapacak olduğum. 2 tane kapı var önümde, bakalım hangi kapı açılacak. 2 kapıya da seve seve gideceğim çünkü ne olursa olsun elimden geleni yaptığımı bileceğim. Umarım finalde çocuklarımın gözü önünde yarışmak nasip olur” dedi.

DÜELLO

Düellonun ilk turunda Nefise ile Yunus Emre, Atakan ile Seda karşılaşıyor.

Kanye West’e eski asistanından çarpıcı iddialar! Taciz davası açıyor

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.