Mauro Icardi, aşka geldi! Wanda Nara paylaşımına beğeni yağdı

Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-

Galatasaray’ın sezon başında bonservisini aldığı Mauro Icardi (30), attığı gollerle gündemde kalmaya devam ederken, eşi ve menajeri olan Wanda Nara ise sık sık magazin camiasında adından söz ettiriyor.

Başarılı sporculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren Galatasaray’ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, sosyal medya hesabından eşiyle verdiği pozlarını paylaştı.

İTALYA’YA GİTTİLER

Mauro Icardi, kızları ve eşi Wanda Nara ile evliliklerinin 10. yıl dönümünü kutlamak için İtalya’nın Roma şehrine gitti. Yıldız futbolcu, sosyal medya hesabından eşi ile romantik pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.

10 YIL

Icardi eşiyle verdiği aşk dolu pozlarına şu notu düştü:

Alıntı Metni

Wanda Nara’dan Mauro Icardi itirafı! ‘Ülkelerine göre ayırdığı kadınlar için üç farklı telefonu vardı’

“KELİMELERİ AŞAN BİR AŞKI BULDUM”

‘Sen olağanüstü bir annesin. Çocuklarımıza nasıl baktığını ve sevdiğini görmek beni hayranlıkla dolduruyor. Sınır tanımayan bir şefkatin ve bana her gün ilham veren bir gücün var. Miniklerimize aşıladığınız değerler ve nezaket sizin ne kadar harika bir insan olduğunuzu yansıtıyor.

Her gün yanımda olduğun için şükrediyorum. Zor zamanlarda koşulsuz desteğiniz ve mutlu zamanlarda bulaşıcı sevinciniz hayatı güzel ve dolu bir yolculuğa dönüştürüyor. Ortağım, sırdaşım ve en iyi arkadaşımsın. Sende, zamanı ve kelimeleri aşan bir aşkı buldum.’

“SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Yıldız futbolcu sözlerine şu şekilde son verdi:

Alıntı Metni

Icardi ve Wanda Nara İstanbul gecelerinde! Ünlü futbolcuya tezahürat yağdı

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.